Howea Forsteriana: Kentia Palm Care

Howea Forsteriana: Kentia Palm Care

Caroline Mierzejewski

Haluatko luoda trooppisen keidas olohuoneeseesi tai kuusittaa terassasi kulmassa? Kentian palmu ( Howea forsteriana ) on suosittu valinta sisustussuunnittelijoiden keskuudessa, koska se soveltuu hyvin konttien kasvattamiseen. Tämä tyylikäs kämmen on hyvin sisätiloissa, koska se on äärimmäisen kestävä ja hitaasti kasvava.

Kentia-kämmen on luontainen Lord Howen saarella (itäisen Australian rannikolla), jossa se voi saavuttaa vaikuttavan korkeuden 60 jalkaa. Sisäkonttirakenteisessa kasvussa korkeudet voivat laskea missä tahansa 5-12 metriä. Kentiasilla on pystysuorat hoikka runko ja pitkät kaarevat, höyhenevät, tummanvihreät lehdet (kutsutaan myös frondiksi).

Yleinen Kentia Palm Care

Kentian kenkämarve vaatii oikean kastelun ja valaistustasot pitkään. Onneksi, koska Kentia-kämmen on niin anteeksiantava, se sietää matalan valon ja matalan kosteuden olosuhteita sekä pölyä, lämpöä ja yleistä laiminlyöntiä.

Kasvia Kentia nopeasti tyhjennettävillä potting-sekoituksella, mieluiten hiekkaisella puolella. Etsi alue, joka saa epäsuoran valon ikkunasta. se ei välttämättä tarvitse olla erittäin kirkas kohta.

Vesi Kentias vain, kun maaperän yläosuus alkaa kuivua.

Kentia Palm-hoito tuholaisille ja muille ongelmille

Kasvien sairaudet ovat harvoin ongelma sisätiloissa kasvaneiden palmujen kanssa. Alle ja yli kastelu sekä hyönteiset ja punkit ovat yleensä tärkeimmät kysymykset näistä kasveista.

On pari pienimuotoista hyönteisiä, jotka hyökkäävät palmuja: mealybugs ja punkit. Neem-öljyä voidaan käyttää estämään tällaiset tuholaiset ruokkimasta Kentia-palmusi. Neem-öljyä puristetaan Neemin ( Azadirachta indica ) hedelmistä ja siemenistä, ikivihreästä puusta, joka on kotoisin Intiasta.

Kentian frondien on oltava terveitä ja tummanvihreitä. Liiallinen lannoitus voi aiheuttaa alemman lehtien vihjeen muuttuvan ruskeaksi ja kuolla. Lehtien ruskeuttaminen voi johtua myös kuivasta ilmasta ja / tai veden puutteesta. Varmista, että Kentia-kämmensi on koskaan haihtunut vesipullon kanssa niin usein, että se antaa kosteutta ja poistaa pölyn muodostumisen.

Kentian kämmenen runko näyttää vahvalta ja tukevalta. Jos havaitset jakaumaa tai epätasaisuuksia, tarkista hajoaminen, sillä tämä on tärkein syy, jonka vuoksi runko voi jakautua. Liian suuri hajoaminen tai jakaminen merkitsee kuolevan kämmen. Palmit yleensä edellyttävät vähäistä karsimista.

Kaiken kaikkiaan Kentia-kämmen ( Howea forsteriana ) on tervetullut lisäominaisuutesi, joka luo rentouttavan ja trooppisen ilmapiirin. Kentian kämmenhoito on helppoa, joten se on täydellinen valinta aloittelijalle.

Howea Forsteriana: Kentia Palm Care

Video: Care And Maintenance (The Kentia Palm)

Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: