Calabash Tree Information: Calabash Tree Growing And Care

Calabash Tree är en liten vintergrön som växer upp till 25 fot och producerar ovanliga blommor och frukter. Ta en titt på den här artikeln för mer fakta om kalabasträd, inklusive information om hur man odlar ett kalaschträd i landskapet.

Calabash Tree Information: Calabash Tree Growing And Care

Kalebassträdet (Crescentia cujete) är en liten vintergrön som växer upp till 25 fot hög och producerar ovanliga blommor och frukter. Blommorna är gröngula med röda vener, medan frukten – stor, rund och hård – hänger direkt under grenarna. Läs vidare för mer fakta om kalabasträdet, inklusive information om hur man odlar ett kalabbträd.

Information om kalabashträdet

Kalabbträdet har en bred, oregelbunden krona med bred, spridande grenad. Bladen är två till sex tum långa. Orkidéer växer i barken av dessa träd i naturen.

Fakta om kalabashträdet indikerar att trädets blommor, var och en cirka två tum breda, är koppformade. De verkar växa direkt från kalaskgrenarna. De blommar bara på natten och avger en lätt lukt. Vid middagstid dagen efter blommar och dör blommorna.

Blommorna i kalaschträdet pollineras av fladdermöss under natten. Med tiden producerar träden den runda frukten. Dessa stora frukter tar sex månader att mogna. Fakta om kalabasträdet tydliggör att frukterna inte är ätliga för människor men de används för en mängd olika prydnadsändamål. Till exempel används skalen för att skapa musikinstrument. Hästar sägs emellertid öppna de hårda skalen. De äter frukten utan skadlig effekt.

Svarta kalabasträd (Amphitecna latifolia) har många av samma egenskaper hos kalebass och är från samma familj. De växer till ungefär samma höjd och producerar löv och blommor som liknar de i kalashen. De svarta kalashfrukterna är emellertid ätbara. INTE förvirra de två träden.

Calabash Tree Information: Calabash Tree Growing And Care

Hur man odlar ett kalbasträd

Om du undrar hur man odlar ett kalebassträd växer träden från frön i frukten. Fruktens skal omges av massa som de bruna frönen är belägna i.

Plantera frön i nästan vilken typ av jord som helst och se till att hålla jorden fuktig. Kalbasträdet, oavsett om det finns en planta eller ett moget prov, tål inte torka.

Ett kalaboträd kan endast planteras i områden utan frost. Trädet tål inte ens den lättaste frosten. Det blomstrar i U.S. Department of Agriculture växthårdhetszoner 10b till 11.

Calabash trädvård inkluderar att tillhandahålla regelbundet vatten till trädet. Var försiktig om du planterar en kalebass nära havet, eftersom den inte har någon salttolerans.

Video: how to plant calabash tree or miracle fruit

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: